Referat Turismul In Dubai

  • Nota 10.00
  • 0 comentarii
  • Publicat pe 06 Mai 2015

Descriere Referat

Cand spunem destinatie exotica, poate celor mai multi dintre noi ne-ar veni in minte Dubaiul. Gazda ideala pentru fel de fel de competitii sportive, Dubaiul este faimos pentru impozanta cladirilor sale unice in intreaga lume. Posibilitatea aparitiei furtunilor de nisip, temperaturile de aproape 50grade in timpul verii, lipsa unei traditii culturale nu par a-i deranja pe locuitorii zonei, majoritatea straini din India, Pakistan sau Filipine.
Baza socialului localnicilor din Dubai este religia si din aceasta perspectiva femeile trebuie sa-si acopere chipul abaya, cuvantul de ordine fiind decenta maxima.
Intre Dubai si lux poate fi pus fara indoiala semnul egalitatii, Orasul de Aur remarcandu-se prin varietatea modelelor sale de bijuterii, de la cele mai mici pana la bijuterii cantarind kilograme intregi. De asemenea, aceasta locatie este cunoscuta si pentru mirodeniile sale deosebite, prin argintaria sa fastuoasa.
Desi s-ar putea crede ca islamismul n-ar putea lasa loc vietii de noapte, Dubaiul este Ibitza milionarilor, avand tot ce putem defini prin ultramodern. 
Din fericire nu exista nicio forma de infractionalitate in aceasta zona, fenomen care ar merita macar apreciat, daca nu si urmat de tarile europene.
Raul Creek, traversat de numeroase cargouri si taxiuri, pe apa evident, este liantul celor doua orase care formeaza Dubaiul, Dubai si Deira. Dar nu putem vorbi de Dubai fara a mentiona cele mai importante obiective turistice precum maiestuosul hotel Burj al-Arab, monumentul istoric Al Fahidi Fort sau podul plutitor sau minunatele moschei.
Vizitata in special din septembrie pana in martie, Dubaiul ramane pentru unii doar un vis, pentru altii, mai norocosi, un Rai de neuitat, vacanta ideala, una de vis.

rn
Descarca referat

Mai multe referate din categoria referate-turism

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Valorificarea potentialului turistic in judetul botosani Liceu 10 52 14
Turismul in dubai Liceu 10 28 15
Sankt petersburg Liceu 10 39 14
Circuit in nordul moldovei Liceu 10 38 12
Serviciu de etaj la un hotel Liceu 10 37 12
Sibiu Liceu 10 30 10
Turismul rural Liceu 10 22 14
Brasov Liceu 10 47 14
Turismul in grecia Liceu 10 62 18
Constructia de pensiuni moderne Liceu 10 1 1