Referat Realizarea Si Promovarea Produsului Turistic Baile Herculane

  • Nota 10.00
  • 0 comentarii
  • Publicat pe 29 Aprilie 2015

Descriere Referat

    Referatul prezinta in prima sa parte detalii generale legate de Baile Herculane, istoricul zonei si beneficiile terapeutice. Fiecare obiectiv turistic este descris apoi in capitolul al doilea, continuand cu activitatile extrem de diversificate de care se pot bucura turistii: alpinism, speologie, rafting, drumetii, excursii. 

    Pentru iubitorii calatoriilor pe munte sunt prezentate o serie de trasee montane, dar si hotelurile si pensiunile care ii primesc cu oferte imbietoare.

    Fata de celelalte statiuni ale tarii noastre, Baile Herculane se disting in primul rand prin cele 15 izvoarele cu apa minerala si termala, folosite in special pentru tratarea problemelor reumatice, nervoase sau nutritionale, dar si prin vechimea sa, fiind considerata cea mai veche statiune balneara din tata noastra.

    Situata in judetul Caras-Severin, pe Valea Cernei, statiunea Baile Herculane s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani, devenind tot mai atractiva pentru turistii romani, dar si straini. Metodele de tratament sunt variate si acopera o gama larga de afectiuni. Cu toate acestea insa, exista si unele cazuri contraindicate cum ar fi persoanele care au TBC, bolnavii cu boli cardiace, cu ulcer sau cu boli ale ficatalui sau ale rinichilor.

    Fie ca aleg cura balneara clasica, fie ca aleg acupunctura sau electroterapia, bolnavii simt intotdeauna o imbunatatire semnificativa a starii lor de sanatate.

    Statiunea ofera insa si foarte multe posibilitati de recreare prin restaurantele sale de lux, terase de vara, prin bazinele cu apa termala, sauna sau prin drumetiile si excursiile care se pot face pe Valea Cernei.
Descarca referat

Mai multe referate din categoria referate-turism

Detalii referat Nivel Nota Pagini Pret
Atractii turistice si obiceiuri in moldova Liceu 10 47 14
Turismul rural Liceu 10 22 14
Turismul in maramures Liceu 10 38 14
Brasov Liceu 10 47 14
Forme de turism in carpatii occidentali Liceu 10 30 14
Italia Liceu 10 34 14
Sankt petersburg Liceu 10 39 14
Turismul speologic Liceu 10 26 12
Agroturism sancraiu judetul cluj Facultate 10 3 2
Paris Liceu 10 43 10