Referat Turismul In Delta Dunarii

  • Nota 10.00
  • 0 comentarii
  • Publicat pe 29 Aprilie 2015

Descriere Referat

    Primul adevar pe care-l putem spune despre Delta Dunarii fiind convinsi ca avem 100% dreptate este că impresioneaza. Cu siguranta nimeni nu poate veni in acest loc fara a simti cum i se taie respiratia in fata unui peisaj atat de mirific, de fabulos, de poveste. Iar povestea este prezentata pe scurt in acest referat, de-a lungul celor trei capitole. 

    Dupa o introducere in climatul geografic al zonei (asezare, relief, clima, flora, fauna, rezervatii naturale), aflam despre istoria ei, cu o scurta prezentare a cetatilor, caselor memoriale si a monumentelor, urmand ca in final sa descoperim care sunt modalitatile prin care poate fi valorificata Delta Dunarii.
    
    Strategiile de marketing in domeniul turismului au inceput sa fie atat de bine elaborate si cu un nivel atat de ridicat, incat turistii cad in capcana, sau mai bine spus se lasa prinsi, de atractivitatea ofertelor prezentate, de impozanta locului si a a obiectivelor turistice din cadrul zonei. Actiunile promotionale sunt vitale, esentiale pentru a atince obiectivul major: atragerea turistilor in numar cat mai mare si apoi pastrarea lor in randul clientilor fideli. Astfel, indiferent de modelul comunicational ales, serviciile turistice sunt in genere cele care atrag cel mai mult iar acestea pot fi promovate fie prin publicitate, fie prin promovarea vanzarilor, fie prin relatiile publice sau chiar vanzarea personala.

    Delta Dunarii, cea mai extinsa rezervatie de tinuturi umede din intreaga Europa, cu o suprafata de peste 2500km2, se bucura de o durata de stralucire a soarelui foarte mare, in medie 2500 ore/an, de o vegetatie specifica mlastinilor, de o fauna acvatica considerabila, peste 3400 specii gasindu-si adapostul in aceasta zona. 
Descarca referat