Referat Luna De Miere In Maldive

  • Nota 10.00
  • 0 comentarii
  • Publicat pe 15 Iunie 2016

Descriere Referat

        Luna de miere este, ca de altfel orice moment al vietii noastre, un eveniment unic, pentru care merita orice sacrificiu, in cazul nostru, financiar. Desi ar putea parea pentru unii un vis, agentiile de turism ne pot ajuta sa alegem varianta cea mai buna pentru bugetul si dorintele noastre. De exemplu, daca ne alegem destinatia de vacanta cu un timp considerabil inainte, macar jumatate de an, pretul va fi aproape modic, transportul de exemplu putand fi redus si cu 90%.
        Insulele Maldive, cel mai mic stat asiatic, sunt preferatele iubitorilor de natura, de apa, de sporturi nautice pentru ca putem practica aici toate tipurile de activitati nautice: ski pe apa, surf, volei pe plaja, etc.
        Cele trei capitole ale prezentului proiect prezinta Insulele Maldive din perspectiva unei agentii de turism. Toate datele sunt apoi sintetizate intr-o prezentare in Power Point cu 15 slideuri.

Extras din referat:

"Atracţii turistice
        Maldive este un paradis pentru aventurieri şi iubitorii sporturilor. Toate staţiunile din insule oferă facilităţi pentru ski pe apă, jetskiing, surf, snorkeling, navigaţie sau baschet şi volei de plajă. 
Male, situată pe Atolul Male de Nord, Kaafu Atoll, este capitala insulelor Maldive. Centru al turismului din Maldive, Nord-Male are cel mai mare numar de sta tiuni. Este situat foarte aproape de aeroport.
-Muzeul Naţional 
-Parcul Sultan, situat în apropierea muzeului, 
-Hukuru Miski, o veche moschee, Moscheea Vinerea Mare, 
-clubul Babuna. 
-Singapore Bazaar, cu produse locale, tradiţionale, dar şi de import.
Agenţia oferă servicii complete: cazare, masă, transport cu ajutorul furnizorilor cu care colaborează iar la unele oferte, şi drumeţii.
        Facilităţile de cazare sunt numeroase, hotelurile fiind comfortabile şi oferind suficiente spaţii de cazare."
Descarca referat