Referat Cum Sa Nimicesc Pacatul Din Viata Mea

  • Nota 10.00
  • 0 comentarii
  • Publicat pe 29 Aprilie 2015

Descriere Referat

    Dupa definirea catorva notiuni teoretice, referatul continua cu prezentarea felurilor in care trebuie sa avem grija de trupul si sufletul nostru, acest lucru putandu-se face desigur prin pocainta si prin intoarcerea la Tatal ceresc, la Dumnezeu. Vorbim astfel despre nevoile trupesti, despre trup si mantuirea sufletului, despre taina pocaintei si cel, mai important, cum invingem pacatul. In primul rand este esential ca fiecare dintre noi sa recunoasca existenta pacatului si prezenta lui in viata noastra. 

    Care sunt indemnurile Duhului Sfant, dar cele ale firii pamantesti ? dupa care ne conducem viata ? La astfel de intrebari raspunde acest referat, alaturi de oferirea de sfaturi precum : sa ne indreptam trairea, inima si cugetul catre Dumnezeu, sa comunicam cu Dumnezeu prin rugaciunile care trebuie sa fie sincere si spuse cu regularitate, Dumnezeu trebuind sa fie neincetat in mintea si in inimile noastre. De asemenea, tot in acest referat aflam despre cat este de important sa cultivam ascultarea si sa iubim cuvantul, dar si despre puterile sufletului si efectul lor tamaduitor.

    Fericirea rezida in Dumnezeu, tot ce este lumesc fiind efermer si prin urmare toate gandurile noastre, planurile, nazuintele si grijile noastre sunt inutile. Ele de fapt nici nu exista decat in mintea noastra, singurul lucru real este Dumnezeu si iubirea lui. Viata ne-o ingreunam singuri, in loc sa ne lasam toate poverile la picioarele Lui si sa-L slavim in veci. Nu exista nicio problema lumeasca pe care Dumnezeu sa n-o poata rezolva. Trebuie insa sa I-o incredintam, convinsi fiind ca El toate le poate. Comuniunea cu divinitatea este calea cea mai simpla de a trai in Rai, aici pe pamant.
Descarca referat
  • Specificatii Referat Cum Sa Nimicesc Pacatul Din Viata Mea :