Referat Ciclul De Viata Al Unui Laptop

  • Nota 10.00
  • 0 comentarii
  • Publicat pe 29 Aprilie 2015

Descriere Referat

    Ideal ca model pentru lucrarea practica pentru atestatul la informatica de exemplu, proiectul de fata are drept tema ciclul de viata al unui laptop, motivand necesitatea studierii acestui aspect, mai ales din perspectiva comerciala, al comercializarii continue si crescande a astfel de produse, si in general a produselor din categoria electronicelor si electrocasnicelor.

    Daca primul capitol defineste ciclul de viata si rolul acestuia pentru comert, al doilea capitol continua cu prezentarea istoricului produselor, cu debutul calculatoarelor pe piata si ulterior a laptopurilor, capitolul final fiind dedicat oferiirii unui tablou complet a laptopului in prezent, a ceea ce reprezinta el in momentul de fata.

    Ca suntem cu totii dependenti de noile mijloace de comunicare reprezentate de telefon si calculator deja nu mai e nicio noutate. Dar odata cu aceasta noua tendinta apar si numeroase intrebari: care e limita acestei tehnologii si care e scopul ei final? Care este impactul asupra omului si a omenirii in ansamblul ei? Raspund aceste noi tehnologii media la nevoile reale ale omului?

    In Timisoara si in Cluj, la Institutul politehnic, respectiv institutul de calcul s-au facut primele calculatoare din tara noastra.

    Mai comod si cu aceleasi functii s-a dovedit a fi in ultimii ani laptopul, acest must-have al tot mai multor tineri, dar nu numai. Care este insa procesul prin care aceste produse sunt concepute, cum apar ele, urmand ca in cativa ani sa dispara cu totul si sa fie inlocuite de alte modele, din ce in ce mai performante?
Descarca referat