Referat Studiu De Caz : Prezentarea Unei Societati

  • Nota 10.00
  • 0 comentarii
  • Publicat pe 29 Aprilie 2015

Descriere Referat

    Firma luată spre exemplificarea unei societăţi comerciale se numeşte New Auto şi este din Jud. Giurgiu. Firma are asociat unic şi în cei 13 ani de funcţionare s-a impus în rândul firmelor de top în ceea ce priveşte comerţul cu autoturisme.

    Seriozitatea şi profesionalismul societăţii este apreciat atât de clienţi, cât şi de băncile cu care are relaţii încă de la crearea firmei, acestea acordându-i suportul financiar de care a avut nevoie pentru extinderea activităţii.
Neîregistrând datorii faţă de organismele statului, având deci o politică economică eficientă şi foarte echilibrată, firma s-a bucurat de încrederea clienţilor săi care i-au rămas fideli de-a lungul anilor.

    Referatul prezintă şi calcului indicatorilor, a celor absoluţi, relativi şi a celor medii, precum şi previzionarea evoluţiei vânzărilor prin metoda sporului mediu şi a indicelui mediu.

    In urma tuturor acestor calcule amănunţite s-a constatat că deşi pe plan intern societatea a înregistrat o dinamică negativă de-a lungul întregului an de referinţă, excepţie făcând doar luna noiembrie, când s-au făcut aprovizionările pentru sezonul sărbătorilor, pe piaţa externă desfacerile au crescut în fiecare lună.
Descarca referat