Referat Centrale Telefonice De Mica Si Medie Capacitate

  • Nota 10.00
  • 0 comentarii
  • Publicat pe 29 Aprilie 2015

Descriere Referat

    Fiecare il avem si pentru fiecare dintre noi reprezinta, pe langa cea mai facila cale de comunicare, un obiect cu functii multiple. Astfel, il folosim pentru a vorbi cu parintii de exemplu, dar gratie tehnologiei avansate, il putem folosi pentru a ne juca sau ca sistem de navigare GPS, etc.

    Obiectul referatului nostru il reprezinta centralele telefonice, acestea fiind si ele la randul lor de mai multe tipuri: de mica capacitate, respectiv de mare capacitate. In tara noastra, cel mai vechi tip de centrala (centrala electromagnetica avand bare transversale) este inlocuit aproape in totalitate, lasand loc celei electronice si celei digitale.

    Nu putem vorbi despre debuturile telefoniei fara a-l mentiona pe Al. Graham Bell sau pe Tomas Alva Edison.

    Din categoria centralelor de capacitate mica fac parte cele Siemens Hipath 3000, 1100 sau 2000, centralele telefonice Euroset Line, dar si cele Alcatel 4200D, Alcatel OXE, Tiptel, in timp ce din categoria celor de mare capacitate fac parte sistemele Coral precum Coral 2 Flexi Com400, Hipath 3700 Rack, KX-TD500, Hipath 3750, Corex M, etc.

    Aceste tipuri de centrale au caracteristici diferite, reprezentand solutii pentru diferitele necesitati ale companiilor, variind de la sistemele de comunicatii conventionale inspre platformele multimedia bazate pe IP.
Descarca referat