Licente Contabilitate

Lista licente contabilitate

Detalii lucrare Nivel Nota Pagini Pret
Tehnici de negociere În afacerile internaŢionale

Lucrare licenta in domeniul Economie si afaceri internationale

Facultate 10 53 7
Contabilitatea stocurilor

In prezent a devenit necesara gestionarea electronica a documentelor, intocmirea si listarea lor. Cantitatea de documente primare este foarte mare si singura solutie pentru a avea controlul asupra acestora este sa se apeleze la gestiunea electronica, care poate permite arhivarea unui volum mare de informatii, stocarea lor, interogarea, extragerea lor, partajarea catre diversi utilizatori. Inteligenţa artificială nu mai este o noutate, ea există în toate domeniile şi are diferite aplicaţii în gestiunea economico-financiară a întreprinderilor. De aceea se impun alte instrumente decât sistemele tradiţionale de prelucrare a datelor contabile, adică instrumente care să preia expertiza umană şi să interpreteze astfel încât să ajungă la rezultate similare cu gândirea umană, dar într-o perioadă de timp mult mai scurtă.

Facultate 10 69 80
Contabilitatea creantelor

Creantele si activele in curs de decontare reprezinta valori economice dezvoltate temporar de un titular de patrimoniu catre alte persoane fizice sau persoane juridice pentru care se continua primirea unui echivalent valoric, adica o suma de bani, o lucrare sau un serviciu. De exemplu, pentru marfurile vandute clientilor, echivalentul valoric este suma de bani identica cu valoarea marfii facturate sau echivalentul valoric primit de salariatii care se deplaseaza in interes de serviciu este un acont calculat prin insumarea cheltuielilor cu transportul, cazarea, diurna

Facultate 10 68 80
Particularitati ale salarizarii in cadrul administratiei nationale a penitenciarelor

Salariul reprezinta scopul principal al muncii noastre, fiind acordat inainte de a fi platite orice obligatii banesti. El a devenit principala grija a statului, asigurandu-se si drepturi cu privire la tratamente balneare si de odihna, indemnizatii, pensii si alte ajutoare.

Facultate 10 85 80