Cursuri Informatica

Lista cursuri informatica

Detalii curs Nivel Nota Pagini Pret
Europa de valea ramon liceul teoretic mihai veliciu

Proiectul este despre tarile Europei,sper ca va este de ajutor!

Liceu 10 17 0
Proiect despre george cosbuc

Ma numesc Salistean Daniel.Proiectul provine de la Liceul Teoretic "Mihai Veliciu".

Liceu 10 18 0
Data mining în contextul cloud computing

Acest eseu se adresează studenților masteranzi din anul 1 care trebuie să prezinte un eseu despre data mining. Acest eseu este realizat de către Țene Emil Gabriel din cadru UPG Ploiești și prezintă pe larg folosirea data mining-ului utilizat în cloud de către asociații guvernamentale sau companii.

Facultate 10 8 3
Turismul balnear in romania

Despre turismul balnear in tara noastra vorbeste acest proiect, analizand minunatele statiuni balneoclimaterice care ne fac atata cinste si ne aduc atatea beneficii.

Gimnaziu 10 31 14
Componentele unui calculator

Ne folosim de el zilnic, il deschidem de la prima ora a diminetii si il inchidem inainte de a merge la culcare, ascultam muzica la el, jucam jocuri, privim filme, lucram in diferite programe, dar putini dintre noi stim care sunt elementele lui componente, la ce servesc ele si cum trebuie sa le ingrijim, din ce este practic alcatuit un calculator.

Liceu 10 28 5
Asamblarea unui sistem de calcul

Dupa o descriere amanuntita a componentelor unui sistem de calcul, proiectul detaliaza care este efectiv modul de asamblare a unui sistem de calcul si procesul de verificare a functionarii lui.

Liceu 10 35 14
Configurarea unitatii centrale

Este necesar sa ne insusim cateva cunostinte elementare pentru a putea ulterior sa configuram o unitate centrala, in functie de scopul utilizarii ei, ofiice in cazul nostru.

Liceu 10 36 14
Distributii linux. prezentarea unei distributii gnom

Gratuit, accesibil, functional, cu o rata de crestere uimitoare in ceea ce priveste numarul de utilizatori, intr-un amplu proces de dezvoltare, sistemul Linux reprezinta o amenintare de luat in considerare pentru Windows, unicul concurent in momentul de fata.

Liceu 10 46 14
Distributii linux. live cd

Cursul prezinta o distributie de Linux, bootarea unui live-cd, din perspectiva avantajelor tehnice si economice.

Liceu 10 42 14